Мистецтво любовних відносин

Мистецтво любовних відносинБіблійні принципи, мистецтво любовних відносин:
Бог задумав життя і все благе, що життя нам дає, в тому числі і відносини.
Щоб знайти те, що Бог призначив для нас, необхідно зробити певні кроки.
Спробувавши отримати обіцяне, ми раптом бачимо, що не здатні, та й не готові опанувати тим, чого бажаємо. Іншими словами, наші спроби володіти бажаним оголюють всі наші слабкості, і стає ясно, в чому нам потрібно вирости.
Після невдачі, розібравшись в тому, що слід змінити в житті, ми звертаємося до Бога за допомогою. З Божою допомогою ми починаємо здійснювати внутрішні та зовнішні зміни, які нам потрібні.
Ми продовжуємо наполегливо домагатися бажаного. Ми ростемо, і до нас приходить все, що Господь призначив для нас.
Ми насолоджуємося тим, що дає нам Бог, і радіємо з того, якими ми стали.

Такий шлях творення будь-якого блага в житті. Ви посіяли, але нічого не зійшло, мистецтво любовних відносин вам невідомо? Переживіть цю невдачу. Засвойте той урок, який вона вам піднесла - нехай невдача послужить для вашого зростання. Посійте знову. Знову нічого не вийшло? Що ж - вчіться, ростіть і знову сійте. І тоді ви обов'язково пожнете плоди, які прагнете отримати. Біблійна притча вчить: «Душа лінюха, але тщетно- а душа старанних насититься» (Прип 13: 4).

Ледачі не рвуться здійснити свої бажання: вони малодушно уникають напруги, праць і болю. А люди старанні, працьовиті, активні - вони починають діяти, навіть якщо спочатку дію не приносить їм задоволення і приносить біль. Колі їх не влаштовують плоди - вони роблять кроки, щоб змінити щось в собі або в обставинах. Але врешті-решт вони здійснюють свої бажання - душа їх насичується. Я хочу, щоб ви зрозуміли і засвоїли це. Особисте життя не можна пускати на самоплив, не можна сидіти склавши руки і думати, що проблема в тому, ніби навколо немає гідних чоловіків або жінок. Загляньте в себе, в своє серце і зробіть кроки, щоб здійснити свої мрії. Нехай навіть це вимагатиме певного праці і буде в якійсь мірі болісно.
Корисні поради для життя: як завести нові знайомства



Оцініть, будь ласка статтю
Всього голосів: 3523

Увага, тільки СЬОГОДНІ!